Skip to main content
LA KUNDENE KOMME TIL DEG

Opprett firmaprofil

Her kan du enkelt opprette en firmaprofil.
Pris pr. mnd: kr. 795 eks. mva.
Utfyll skjema til høyre og registrer ditt firma, og vi setter opp en firmaprofil til deg.
Nedenunder kan du lese alle fordelene.

Dersom du trenger hjelp kan vi nås på kontakt@transporthjelp.no
Du kan alltid kontakte oss om du ønsker noe endret på profilen.

Kundene kommer til deg

Transporthjelp har flere tusen besøkende hver måned (i snitt over 3500 pr mnd).
Dette er ikke bare skryt, men noe vi kan dokumentere. Det betyr at privatpersoner som kommer til Transporthjelp har et konkret behov for hjelp, og blir her presentert for firma som kan hjelpe de.

De fleste transportfirma vet hvor krevende og kostbart det er å være synlig på søkemotorer på internet. Med sin betydelige trafikk er Transporthjelp et opplagt sted å være for et transportfirma.

Utelukkende til transport

Transporthjelp er skreddersydd og utelukkende til transport, både for firma som er presentert her, og for privatpersoner som bruker siden. Transporthjelp er oversiktlig og brukervennlig, og kundene kan lett finne transportfirma som de ønsker å kontakte. Transporthjelp er et naturlig sted for private å lete etter transportfirma, og få hjelp til sine transportbehov.

Reklame

Transporthjelp bruker søkemotorer og sosiale medier for å skape trafikk til siden. Dette vil du også nyte godt av, og det er inkludert i prisen. Du kan bruke mindre penger på ditt markedsføringsbudsjett om du har en firmaprofil hos oss.

En beskjeden utgift

Det koster kun 795 kr. pr. mnd. å ha firmaprofil på Transporthjelp.

Det er en nokså beskjeden utgift, og vi tror det er mer kostbart å ikke være med, enn å betale det månedlige abonnement. Du kan når som helst avslutte medlemskapet, og det er ingen bindingstid.

Ingen skjulte kostnader og ingen bindingstid

Vi håper du synes det er verdt å prøve Transporthjelp. Vi er sikker på at du ikke vil angre. Og dersom du gjør det, kan medlemskapet når som helst avsluttes, det er ingen bindingstid. Det er ingen skjulte kostnader. Alt ovenfor er inkludert i prisen.

Du kan betale med betalingskort eller faktura – valget er ditt.

Vi besvarer alle henvendelser daglig, og kan nås på kontakt@transporthjelp.no